تاریخچه ی پیدایش آنتن ها و انواع آنها
آیا شما نیز به دنبال آشنایی با تاریخچه ی پیدایش آنتن ها و انواع آنها هستید؟ می دانید که بهترین انواع آنتن ها کدامند؟ از شما می خواهیم که مطالب مربوط به پیدایش آنتن ها و انواع آنها را، با دقت مطالعه نمایید و اطلاعات جالبی را در مورد تجهیزات نامبرده، به دست آورید.
اولین آنتن اختراع شده در جهان، به سال ۱۹۰۱ باز می گردد که در ۱۲ دسامبر سال یاد شده، آقای مارکنی توانست با طراحی یک دستگاه فرستنده، امواج صوتی و رادیویی کوتاهی را ارسال نماید. وی همچنین بعد از آزمایش های متعدد توانست دستگاهی را معرفی کند که شبیه آنتن های امروزی بود و می توانست امواج الکترومغناطیسی رادیویی، انتقال دهد. اولین آنتن طراحی شده توسط آقای مارکنی، توانست امواج رادیویی را از مسافت ۳۵۰۰ کیلومتر دریافت نماید و این امر یکی از بزرگترین موفقیت های ثبت شده در جهان، بود. امروزه شما می توانید پیشرفته ترین و متنوع ترین انواع آنتن ها را در بازار مشاهده کنید که هر یک از تجهیزات یاد شده، مشخصات و ویژگی های متعددی برخوردار هستند.
اطلاع از پیدایش آنتن ها و انواع آنها
اگر شما هم قصد دارید تا یکی از بهترین انواع تجهیزات مذکور را تهیه نمایید، بهتر است در گام اول با نحوه ی پیدایش آنتن ها و انواع آنها، از نزدیک آشنا شوید. آنتن ها از ضروری ترین تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده در صنایع مختلف می باشند که هریک از آنها قدرت گیرنده و فرستنده ی بالایی را به خود اختصاص داده اند. شما همچنین می توانید جهت آشنایی با تاریخچه ی پیدایش آنتن ها و انواع آنها، با دوستان ما از وب سایت پیش روی خود، در تماس باشید.
آنتن ها می توانند امواج الکترومغناطیسی را از سوی دستگاه های فرستنده دریافت کرده و به کمک دستگاه آمپلی فایر، امواج یاد شده را به شکل صوتی یا تصویری، به نمایش بگذارند. پیشنهاد می کنیم که آنتن مدنظرتان را از فروشگاه ها قابل اعتماد سفارش دهید تا بتوانید یکی از قدرتمندترین انواع آنتن ها را، سفارش دهید. در ادامه مقاله نیز می خواهیم توضیحات بیشتری را در خصوص پیدایش آنتن ها و انواع آنها، ارائه دهیم. با ما همراه باشید.
انواع آنتن ها
همانطور که در قسمت پیشین نیز به این موضوع اشاره شد، امروزه بسیاری از افراد به دنبال آشنایی با نحوه ی پیدایش آنتن ها و انواع آنها هستند تا بتوانند یکی از مناسب ترین انواع آنتن ها را تهیه و خریداری کنند. در مبحث مربوط به پیدایش آنتن ها و انواع آنها، به تنوع بالایی از آنتن ها اشاره کرد که شما می توانید بعد از بررسی مشخصات هر یک از آنتن های موجود در بازار، بهترین انواع تجهیزات مذکور را، سفارش دهید. مهمترین و پرفروش ترین انواع آنتن ها، عبارتند از:
- آنتن مونوپل (تک قطبی)
آنتن های تک قطبی به شکل میله ای هستند که بر روی یک صفحه به شکل افقی قرار می گیرند و از ابعاد کوچکتری نیز برخوردارند. به صفحه ای که میله ی آنتن بر روی آن قرار می گیرد، صفحه زمین گفته می شود. آنتن های تعبیه شده در اتومبیل ها، از نوع آنتن های تک قطبی بوده و منبع تغذیه آنها نیز بین میله و صفحه زمین وصل می شود.
- آنتن نیم موج (هرتز)
در مبحث مربوط به بررسی تاریخچه پیدایش آنتن ها و انواع آنها، می توان آنتن های نیم موج را، مورد مطالعه قرار داد. آنتن های یاد شده از دو میله تشکیل شده اند که طول هر یک از آنها، یک چهارم طول موجی می باشد. پیشنهاد می کنیم که در خرید آنتن های نیم موجی، به فاصله ی میان دو میله توجه لازم را داشته باشید. هر چقدر فاصله ی میان دو میله کمتر باشد، قدرت آنتن نیم موج نیز بیشتر خواهد بود. آنتن های یاد شده را حتما در ارتفاع بالا، نصب نمایید.
- آنتن مارکنی
آنتن های مارکونی یکی از پرکاربردترین انواع آنتن های مورد استفاده در صنعت مخابرات می باشد که به شکل عمودی بر روی زمین قرار می گیرند و از تشعشعات پایینی نيز برخوردار هستند. همچنین در برخی از مواقع میله ای بر سر آنتن یاد شده نصب می کنند که آنتن یاد شده به شکل ال انگلیسی در می آید. آنتن های مارکنی، ابعاد مختلفی را دارند.
معرفی سایر آنتن ها: پیدایش آنتن ها و انواع آنها
افرادی که به دنبال آشنایی با پیدایش آنتن ها و انواع آن هستند، می توانند در این قسمت از مقاله نیز، با ما همراه باشید.
آنتن های هوایی: یکی از بهترین انواع آنتن ها را، آنتن های هوایی شکل دهنده اند که از حجم و ابعاد بزرگتری برخوردار هستند. در نظر داشته باشید که پیشرفت تکنولوژی، ابعاد تجهیزات یاد شده نیز کمتر شده است.
آنتن یاگی: آنتن های یاگی از قسمت های مختلفی تهیه می شود که از مهمترین بخش های مربوط به آنتن ها، می توان به دیپل آنتن و رفلکتورها اشاره کرد. امروزه از تجهیزات یاد شده برای گیرنده های تلویزیونی و رادیویی استفاده می کنند.
آنتن های هوایی ثابت: یکی از رایج ترین و پرکاربردترین انواع آنتن ها را، آنتن های هوایی ثابت شکل داده است که در پشت بام ساختمان های اداری و مسکونی نصب می شوند و تنها یکبار می توان جهت آنتن های یاد شده را، مورد تثبیت و تنظیم قرارداد.
آنتن های هوایی گردان: آنتن های یاد شده دقیقا برعکس آنتن های هوایی ثابت هستند و شما می توانید به شکل دستی با اتوماتیک، جهت آنتن های یاد شده را، تغییر دهید. معمولا از آنتن های هوایی گردان در محیط هایی استفاده می کنند که سیگنال های الکترومغناطیسی بسیار ضعیف باشد.
آنتن های رومیزی: در مبحث مربوط به انواع آنتن ها، می توان به آنتن های رومیزی اشاره کرد که در نزدیکی تلویزیون قرار گرفته و کاربران می توانند به راحتی تنظیمات لازم را انجام دهند.
اهمیت پیدایش آنتن ها و انواع آنها
توجه داشته باشید که بدون نصب و راه اندازی آنتن ها، نمی توان از برنامه های رادیویی و تلویزیونی بهره مند شد. همچنین بسیاری از شرکت ها و سازمان ها، جهت انتقال داده ها نیازمند استفاده از پیشرفته ترین انواع تجهیزات نامبرده هستند. بنابراین آشنایی با پیدایش آنتن ها و انواع آنها، از اهمیت ویژه ای در میان کاربران برخوردار است.
برای خرید انواع آنتن در سایت ژارکا کلیک فرمایید
منبع: ژارکا
دیدگاه خود را بنویسید